Doortastend optimaliseren van uw Food & Beverage management.

Food & Beverage management, een mond vol, maar wat houdt het in? Heel concreet wordt een draaiboek opgesteld dat je bedrijf helpt om beter te doen … draaien. VnV horecamanagement kan de volledige organisatie van je F&B management op zich nemen, of de bestaande structuur optimaliseren. Door onder meer:

 

  • het aankoopbeleid van voeding, dranken en diensten te stroomlijnen en te optimaliseren
  • de juiste implementaties binnen het F&B departement afstemmen op de wetgeving inzake voedselveiligheid
  • foodcost te berekenen, waste management te implementeren
  • de juiste invulling van jobdiscriptions te voorzien
  • attesten, certificaten en andere documenten te beheren
  • de voorbereidingen inzake boekhoudkundige opvolging van het F&B departement
  • de menu- en/of drankenkaart te beheren ( menu engeneering )
  • voorbereiding van F&B-dossiers om aan leidinggevenden te rapporteren
  • zorgen voor de juiste coaching en opleidingen binnen F&B ( vb hospitality, upselling, …)

HOSPITALITY

 

Hospitality is, kort gezegd, een goede gastheer of -vrouw zijn. Hoe kan VnV horeca- management dat vaststellen en (eventuele) verbeterpunten aanstippen? Door een mystery visit te organiseren. Hierbij komt een inspecteur anoniem naar je zaak, om er alles onder de loep te nemen: ontvangst, taal, service, gedrag van de medewerkers, enzovoort. Op basis van zijn ervaring schrijft hij een verslag dat je horecazaak ongetwijfeld gouden inzichten en praktische werkpunten zal bieden.

MENU ENGINEERING

 

De menukaart is het krachtigste wapen van je zaak, dus is het maar beter scherp afgesteld. Samen met VnV horecamanagement maak je van de kaart een aantrekkelijk, efficiënt opgesteld en onmisbaar instrument. Wij helpen je om:

 

  • de populariteit van de kaart te analyseren
  • de gerechten te identificeren als winnaars, verliezers, slapers of hardlopers
  • foodcost te berekenen en rendabiliteit te verhogen
  • layout en look & feel van de kaart te optimaliseren

CONTACTEER ONS.

Neem vrijblijvend contact op met Steve Vervloet.

VNV HORECA MANAGEMENT & CONSULTING

 

Airport Plaza - MC-Square

Stockholm building

Da Vincilaan 19 - 1831 Diegem (Brussel)

 

T +32 2 788 25 80

Steve Vervloet

F&B Management

Contact

Submitting Form...

The server encountered an error.

We hebben uw bericht goed ontvangen!.