We helpen u mee vormgeven aan de financiële organisatie van uw zaak.

VnV Finance kan zorgen voor het volledig bijwerken van uw boekhouding. Anders dan de meeste collega-accountants hebben wij uitsluitend horeca-zaken onder ons cliënteel waardoor we meer ervaring hebben in deze sector en onze boekhouding beter op maat van onze klant kunnen houden.

 

Daarnaast kan VnV Finance uiteraard zorgen voor oa de oprichting van uw vennootschap, het vervullen van de BTW-formaliteiten, het verzorgen van uw externe jaarrekening, het indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting, het indienen van uw aangifte personenbelasting edm.

ANALYSEREN FINANCIELE GEGEVENS

 

Een andere deelaspect van onze service is het analyseren van de aangereikte financiële gegevens van onze klanten.  Op basis van een vrij eenvoudige template in excell, gaan wij, uitsluitend op basis van de aangereikte informatie door de klant, kritisch de paramaters van de jaarrekening bestuderen om te kijken in welke mate bepaalde parameters opvallend afwijken van de parameters van de collega’s. Deze uitkomsten kunnen besproken worden met de klant en per kwartaal of per maand geëvalueerd worden.

MEER DAN EEN BOEKHOUDPAKKET ALLEEN

 

Voor het verwerken van onze boekhouding doen wij beroep op het nieuwe online boekhoudpakket  Yuki. Yuki is meer dan een boekhoudpakket alleen.

 

U kan als klant uw verkoopfacturen aanmaken via dit office-pakket.  Dit heeft niet alleen als voordeel dat vanuit dit pakket uw verkoopfacturen via elektronische weg verzonden kunnen worden naar uw klanten, maar ook is hieraan gekoppeld een automatische rappeleringsprocedure, en deze verkoopfacturen worden automatisch verwerkt in de boekhouding zonder manuele inbreng van uw accountant.

 

Verder kan u ook veel sneller en veel correcter voor de betaling zorgen van uw aankoopfacturen.  Minder kans tot het maken van fouten, minder gegevens overnemen, gedaan met aparte opvolgingslijsten, edm.

 

Yuki herkent en verwerkt aangeleverde documenten.  Dit is, zeker na verloop van termijn, een behoorlijke tijdswinst.

 

Yuki werkt, beter dan welk pakket ook, met de codabox- en de sodabox-bestanden.

 

Yuki is een compleet boekhoudpakket, inclusief een digitaal archief, online facturatie, maar ook met mogelijkheid tot projectadministratie en urenregistratie.

 

Aan het boekhoudpakket Yuki koppelen we de eenvoudige rapporteringstool, Silverfin.

 

Door een combinatie van beide pakketten is het ons mogelijk om erg snel de boekhouding bij te werken voor onze klanten en de resultaten om te zetten in een rapporteringstool op maat van onze horecaklant.

 

Beide softwarepakketen eisen geen installatie, staan veilig in de cloud, zodat zowel de klant als de accountant van overal waar je kan beschikken over internet, eenvoudig toegang kan krijgen tot Yuki en Silverfin.

CONTACTEER ONS.

Neem vrijblijvend contact op met Michel Corthout.

VNV HORECA MANAGEMENT & CONSULTING

 

Airport Plaza - MC-Square

Stockholm building

Da Vincilaan 19 - 1831 Diegem (Brussel)

 

T +32 2 788 25 80

Michel Corthout

Finance

Contact

Submitting Form...

The server encountered an error.

We hebben uw bericht goed ontvangen!.